Makáte na sobě? Chcete mít ideální postavu či zhubnout?
Pokud ano, jak dlouho cvičíte?
Co Vás motivuje? Co je Váš katalyzátor jakožto hnací motor?
Makáte na sobě? Chcete mít ideální postavu či zhubnout?
Pokud ano, jak dlouho cvičíte?
Co Vás motivuje? Co je Váš katalyzátor jakožto hnací motor?
Ahojky jestli teda můžu tak já měla dlouho problémy s váhou která mi skákala nahoru a zase dolů. Byla jsem už celkem neštastná, hodně jsem začala běhat a taky jsem začala jíst podle jídelníčku. Jelikož jsem neměla hodně peněz na výživového poradce tak jsem zvolila pouze jídelníček který dodržuji a hubnu. Jestli chceš mrkni se na www.xjidelnicek.cz a uvidíš. Každopádně na mě to fungovalo.
Ahojte, nemyslím si že jen jídelníček všechno řeší. Určitě je potřeba se hýbat, ideálně pod dohledem někoho, kdo tomu rozumí. Já osobně měla problém, kdy mne bolely klouby a to nejen po těžké práci, ale neustále. Zkoušela jsem i doplňky stravy a masti a bez větších úspěchů. Nakonec mně někdo poradil, ať hledám příčiny svých problémů. Nechala jsem se neochotně přemluvit na změnu svého jídelníčku, vhodné cvičení a problémy z větší části ustoupily. Informace jsem čerpala z různých zdrojů, někdy jsem našel i protichůdné informace. Naštěstí zdrojů je dost, například http://bolesttela.cz/bolesti-kloubu/ Ale každý člověk je jedinečný a co pomohlo mě, nemusí pomoct každému. Prostě cvičit - stačí jen pár minut denně, ale at je to pravidelně, hlídat si co jím a dodržovat pitný režim.
Pan fyzioterapeut mně doporučil jako podporovanou léčbu, kromě želatinových tablet, na bolestivé klouby trakční polohovací metody pomocí rehabilitačního lehátka,
dozvěděl jsem se, že firma www.aquabath.cz snad jako jediná nabízí toto lehátko AL 100 jako zdravotnický prostředek - avšak je mě finančně nákladné, pokud máte někdo zkušenosti s úhradou pojišťovny těchto zdravotnických prostředků - tak by jste pomohli i mně ..., Michal
Tuto Diskuzi prohlíží právě 1 uživatel. (0 uživatelé a 1 návštěvníci)