Ještě u nás nemáte účet? Vytvořte si ho teď a nebo se přihlaste.
+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma
Výsledky 1 až 3 z 3

Thread: Léčba neplodnosti přírodní cestou

Léčba neplodnosti přírodní cestou

Zdravím, máte prosím někdo zkušenost s léčbou neplodnosti přírodními doplňky stravy? Mám na mysli zejména čínskou medicínu, bylinky atd. Mám 33 let, diagnostikovanou endometriózu a doktoři by mě nejradši okamžitě hnali na umělé oplodnění, aniž bychom se aspoň pokusili o miminko přirozenou cestou. Já bych tomu ráda dala aspoň šanci, na druhou stranu mám obavy, že to pak už třeba nepůjde vůbec, když hned nezvolíme tu pomoc prostřednictvím umělého oplodnění. Našla jsem si dost případů, kdy se ženy z endometriózy dokonce vyléčily bez moderní medicíny - on totiž každý doktor řekne, že se endometrióza nedá vyléčit. No pokud se v tom tématu někdo orientujete, tak určitě budete vědět. Budu ráda za Vaše zkušenosti :-)

Dobrý den, přírodní doplňky a čínská medicína mohou skutečně podpořit zdraví, ale je důležité si uvědomit, že endometrióza je závažné onemocnění, které vyžaduje holistický přístup. Některé bylinky (např. Vitex nebo kurkumin) mohou pomoci s příznaky a hormonální rovnováhou, ale nenahrazují lékařskou léčbu u gynekologa https://doctorpro.pl/wroclaw/services/gynecology . Pokud plánujete využít alternativní metody, poraďte se se svým lékařem a odborníkem na čínskou medicínu. Úspěšná léčba je možná, ale její účinnost se liší a někdy je důležité neodkládat účinnější metody, jako je IVF.
    U endometriózy je důležité neodkládat léčbu. Doporučuji navštívit kliniku pro léčbu neplodnosti, kde vám odborníci pomohou posoudit stav a navrhnou nejlepší metody početí, včetně případného IVF. Léčba neplodnosti při endometrióze může být komplikovaná, ale moderní metody nabízejí vysokou šanci na úspěch. Proberte své možnosti s lékařem, abyste mohli zvolit správnou strategii a zůstat na správné cestě.
    Přeji vám snadné těhotenství co nejdříve!

Dobrý den, já mám s endometriózou bohužel taky zkušenost. Ze začátku, když jsem na to přišla, tak jsem zvolila hormonální léčbu, ale po roce a půl ji vysadila a začala chodit k léčitelce. Musím říct, že mi doporučila skvělé doplňky stravy, hlavně od Tiens a dědka kořenáře. V podstatě mi zmizely všechny problémy, které mi endometrióza způsobovala, ale když jsme s manželem začali toužit po miminku, tak jsme šli rovnou na kliniku IVF, protože jsme to nechtěli podcenit a pak třeba litovat. Můžu moc doporučit kliniku ve Zlíně. Být Vámi, tak aspoň zkusím vstupní konzultaci, ať zjistíte, jaké máte možnosti i v tomto ohledu.

+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma

Thread Information

Uživatelé prohlížející tuto Diskuzi

Tuto Diskuzi prohlíží právě 2 uživatel. (0 uživatelé a 2 návštěvníci)

Práva přispívání