Ahoj, mohu se prosím zeptat...? Rozhodla jsem se, že se od září vrátím do školy. Je to divný, ale docela se těším... No... A teď... Hledám kvalitní, ale hlavně praktický diář. Budu moc ráda za info a doporučení
Ahoj, mohu se prosím zeptat...? Rozhodla jsem se, že se od září vrátím do školy. Je to divný, ale docela se těším... No... A teď... Hledám kvalitní, ale hlavně praktický diář. Budu moc ráda za info a doporučení
Ahojky, to přece není vůbec divné, že se těšíš na návrat do školy Když jsem já skončila se školou, tak jsem brečela, že je po všem Co se týče diáře, tak je naprosto jasné, že hledáš něco praktického a kvalitního. Já osobně jsem si oblíbila diáře z Notique. Mají tam opravdu široký výběr a hlavně se mi líbí, jak jsou jejich diáře přehledné a dobře organizované. Navíc jsou krásně zpracované a vydrží opravdu dlouho (mají 18ti měsíční diáře). Doporučuji se tam podívat, určitě najdeš něco, co ti bude vyhovovat pro školní i osobní plánování. Mě ten jejich diář pomáhá s přehledem o mých úkolech a termínech a navíc vypadá skvěle, takže se mi s ním dobře pracuje
Tuto Diskuzi prohlíží právě 1 uživatel. (0 uživatelé a 1 návštěvníci)