Ještě u nás nemáte účet? Vytvořte si ho teď a nebo se přihlaste.
+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma
Výsledky 1 až 3 z 3

Thread: Clip in culík

Clip in culík

Ahoj všem, uvažuji o pořízení clip in culíku a ráda bych se vás zeptala, kde koupím opravdu kvalitní? A máte někdo zkušenost, zda je lepší z pravých nebo syntetických vlasů? Jak je to s výběrem odstínu, jak trefit ten správný, aby to vypadalo přirozeně? Díky moc za vaše rady Já jsem už zoufalá z věčného projíždění všech e-shopů

Ahoj Pokud jde o clip-in culík, doporučuji podívat se na clipinvlasy.eu. Tento shop má široký výběr kvalitních clip-in culíků z pravých vlasů, které vypadají opravdu přirozeně. Sama jeden mám a nosím jej denně Pravé vlasy jsou určitě lepší volba, protože je můžeš stylizovat jako své vlastní, a pokud si dobře vybereš odstín, rozdíl není vůbec vidět

Díky za tip! Clip-in culíky z pravých vlasů zní skvěle, určitě se na ten shop podívám Přesně to hledám, něco, co bude vypadat přirozeně a co můžu stylizovat podle potřeby. Taky jsem slyšela, že pravé vlasy se lépe přizpůsobí a vydrží déle, takže to zní jako ideální volba. Je super slyšet, že jsi spokojená, určitě se inspiruju. Díky moc!

+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma

Thread Information

Uživatelé prohlížející tuto Diskuzi

Tuto Diskuzi prohlíží právě 1 uživatel. (0 uživatelé a 1 návštěvníci)

Práva přispívání