Ještě u nás nemáte účet? Vytvořte si ho teď a nebo se přihlaste.
+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma
Výsledky 1 až 4 z 4

Thread: Kdy zajít na IVFko

Kdy zajít na IVFko

Ahojky, mám prosím dotaz ohledně IVF. Kdy jste se rozhodli, že je ten správný čas začít řešit IVF? Jak dlouho jste se snažili přirozenou cestou, než jste začali uvažovat o této možnosti? A podle čeho jste se rozhodovali, že už je čas to řešit? Díky moc za každý postřeh.

Ahojky, my jsme se rozhodli řešit IVF po více než roce neúspěšného snažení. Snažili jsme se přirozeně asi 14 měsíců, než jsme se začali vážně zabývat myšlenkou na IVF. Po konzultaci s odborníkem jsme zjistili, že pro nás může být IVF nejlepší řešení, a rozhodli jsme se do toho jít. My jsme nakonec vybrali IVF kliniku Zlín a byli jsme velmi spokojeni s jejich přístupem a péčí. Já jsem hodně ze všeho vynervovaná a tady jsem se cítila velmi dobře. Vše nám bylo naprosto srozumitelně vysvětleno Toho jsem si hodně vážila.

Tak my jsme se po prostudování všech možností a recenzí na kliniky do toho rozhodli už taky jít. Asi lepší vyhledat odbornou pomoc dřív než pozdě. Jsme objednaní do toho Zlína, to jsme tak vyhodnotili, že bude zřejmě nejlepší volba. Jsem z toho celkem nervózní, ale těším se, že se snad už dočkám vytouženého miminka :-)

Hele, osobně říkám - super Moc držím palce Dívej, ono je úplně normální, že se cítíte nervózní, ale důležité je, že jste udělali krok k tomu to vyřešit. IVF klinika ve Zlíně má dobré recenze a mnozí ji chválí za profesionální přístup a kvalitní péči. My teda rozhodně Držím palce, aby vám vše vyšlo a co nejdříve se dočkali vytouženého miminka! Dej vědět, jak postupujete

+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma

Thread Information

Uživatelé prohlížející tuto Diskuzi

Tuto Diskuzi prohlíží právě 1 uživatel. (0 uživatelé a 1 návštěvníci)

Práva přispívání