Předmluva

V minulosti jsem již užíval asi týden nebo dva MMS1. A teď jsem se rozhodl pro novější CDS. https://zforum.cz/f21/navod-vyroba-m...iti-chemie-54/
Proč? Protože už několik týdnů mám lehký kašel a cítím, že trochu vykašlávám, zejména ráno. Něco je v plicích, možná virus po covidu, který jsem před pár lety pravděpodobně prodělal (měl ho rodinný příslušník a já měl v tu dobu podobné příznaky a teplotu).

Výroba a podávání CDS v mém případě.

Potřeby k výrobě CDS:
- tác nebo velký kastrol s poklicí (do kterého se vejde půllitr na pivo)
- chloritan sodný (vodný roztok - zhruba 24,5%ní, zbytek, cca 75% je vody) vychlazený v chladničce
- kyselina citronová (prášek)
- půllitr (na pivo) nebo podobná nádoba
- nízká sklenička štamprle. Buď a) na stopce - aby horní hrana byla nad polovinou půllitru a pod jeho horní hranou a nebo b) široká nízká aby plavala na hladině v půllitrové nádobě
- kuchyňská odměrka litrová s čistou vodou
- odměrka na ~10ml
- mikrotenový sáček na pečivo, gumička která pevně obejme půllitrovou sklenici

Postup výroby CDS:
- Do půllitru nalito 250ml vody (vystačí jen na asi 17 dnů. Je doporučeno užívat alespoň 30 dnů)
- Vyzkoušeno, že malá sklenička (bez potisku) určená pro roztok chloritanu sodného a kyseliny citronové bezpečně plave na hladině půllitru (nebo bezpečně stojí) tak, aby její horní hrana byla pod horní hranou půllitru (aby vše šlo přiklopit a utěsnit)
- odměrkou odměřeny 2,5ml prášku kys. citronové a nasypány do malé skleničky
- odměrkou odměřeno 2x6ml roztoku chloritanu sodného a nalito do druhé prázdné malé skleničky (sklenička se musí následně vejít do půllitru tak, aby NEvyčnívala nad jeho hrdlo)
- Vše co je uvedené výše jsem připravil na plech a dal na studené a temné místo, kde bude 30-48 hod. probíhat reakce.
- na místě sesypán prášek kys. citronové do skleničky s chloritanem sodným a sklenička vložena na hladinu půllitru
- přeložený mikrotenový sáček (aby bylo více vrstev pokud by jedna byla děravá) přiložen na půllitr a utěsněno gumičkou, přiklopeno poklicí, aby bylo vše v temnu (což je důležité)
- umyta odměrka a utřena do bílé utěrky (chloritan odbarvuje)
- chloritan vrácen do chladničky

Uskladnění CDS:
Nastaveno upozornění na 48 hodin, kdy se barva v malé a velké nádobě vyrovnala (při 14-20C může být hotovo i za 30 hodin) jsem vzal:
- tác, kterému nevadí případné odbarvení chloritanem
- 250ml-500ml skleněná nádoba s tmavým sklem pro uskladnění vyrobeného CDS a uzávěrem (tmavé sklo nemusí být, CDS bude uskladněno ve tmě v chladničce)
- trychtýř pro nalévání do láhve

Vše postavit na tác a v izolované místnosti s otevřeným oknem sejmut mikrotenový sáček a vyjmut malou reakční nádobku, postavena na tác aby se nic neodbarvilo, půllitr slit pomocí trychtýře do 250ml-500ml skleněné nádoby s tmavým sklem a vše položeno na tác aby se nic jiného nepotřísnilo.

Užívání CDS:
Potom ráno, kdy chci začít CDS pít připravit:
- litrová láhev s tmavým sklem (a nebo čiré sklo a nechávat ve tmě v chladničce). Láhev rozdělena fixem na deset dílků (jeden je 1 dcl) - na pití ředěného CDS. Nemusíte popisovat fixem a můžete místo toho počítat hlty. Asi 6-7 hltů je 1dcl (desetina litru).
- odměrná nádoba s litrem vody
- odměrka 10ml

Následně jsem si připravil zmíněnou litrovou skleněnou láhev, 10ml (naměřeno zmíněnou odměrkou) vyrobeného CDS slito do litrové láhve. Následně vše v koupelně opláchnuto a doplněn litr vody (možná, že je lepší, když je voda chvíli odstátá aby vyprchal z vody vzduch atd.?) do litrové láhve tak, aby byla hladina až do cca výšky kde se láhev zúžuje. CDS šlo do chladničky a nastaven na mobilu hodinový časovač. Takže každou z 10 dalších hodin vypít jeden dílek/desetina z litrové nádoby, ve které je 10ml CDS a zbytek čisté vody - jedná se o základní CDS protokol C.

začátek užívání: neděle 10.3.2024

Pozorované změny:

Mírné zvětšení uzliny na krku (není nijak pozorovatelné, ale pohmatem). https://cs.medlicker.com/1658-zvetsene-uzliny uvádí, že:
"Lymfatický systém sbírá tkáňový mok a odpadní produkty z mezibuněčných prostor (takzvaného intersticia) a pomáhá ničit nebezpečné baktérie a viry, k čemuž slouží právě mízní (lymfatické) uzliny."
Lymfa se pak dostane "do žilní krve, která mízu s odpadními látkami zanese do ledvin, kde se vyloučí spolu s močí." ... "Lymfatické uzliny se zvětšují v důsledku aktivity imunitních buněk, které se zde nachází." ... "V případě infekce se, lymfatické uzliny často zvětšují v okolí postižené oblasti. Pokud máte například zánět středního ucha, zvětší se lymfatické uzliny v okolí ucha (příušní lymfatické uzliny), zatímco při onemocnění horních cest dýchacích se zvětšují uzliny na krku."
Uzlina se zvětší během minut po vypití 1 dcl roztoku CDS (tento 1dcl obsahuje asi 1ml CDS, který obsahuje cca 3000ppm oxidu chloričitého) a uzlina je zvětšená po celou dobu pití CDS.

Po měsíci užívání (10.4.2024) základního protokolu C nepozorován žádný vedlejší účinek ani zlepšení problému popsaného v předmluvě, asi jde o virový původ problému, u kterého je podle CDS návodu uvedeno, že je nutné použít protokol CV u kterého se podává CDS častěji, každých 15 minut místo každých 60 minut u protokolu C (který jsem prováděl minulých 30 dnů). Jakmile se dopije litrová láhev 15 minut x 10 dílků / 60 minutami = 2,5 hodiny se udělá pauza 4 hodiny a proces se ještě jednou opakuje. Tedy vypiji denně 2 litry v nichž je celkem 20 ml CDS. Toto se má provádět do uzdravení... tak uvidíme..

V dalších asi 7 dnech, kdy užívám protokol CV, jsem zaznamenal vykašlávání/více vlhký kašel, jako kdyby to mělo účinek na to, co je v plicích apod. to se v druhém týdnu protokolu CV utlumilo ale občasné zakašlání tam je. Ještě není vyléčeno. Říkám si, jestli bych neměl zesílit dávku. Po cca 3 týdnech protokolu CV jsem přestal, protože jsem už více než týden nezaznamenával žádné zlepšení.

Shrnul bych to tedy takto: Došlo ke značnému zlepšení, ale ne k naprostému uzdravení. Příště bych asi začal opět pozvolna protokolem C a po cca týdnu možná přešel na intenzivnější antivirový protokol CV. Případně protokol CV posílil a bral i dvojnásobnou dávkou CDS (tedy místo 10ml dát do láhve až 20ml - nevím zda je to vhodné u častějšího protokolu CV, ale u protokolu C se v příručce uvádí, že při závažnějších stavech až 30ml).