Ještě u nás nemáte účet? Vytvořte si ho teď a nebo se přihlaste.
+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma
Výsledky 1 až 3 z 3

Thread: Probiotické potraviny - které jíst?

Probiotické potraviny - které jíst?

Dobrý den, které probiotické potraviny jsou nejlepší? zajímá mě co mám přidat do jídelničku. Snažím se hodně pít kefír a začala jsem jíst nakládačky. Je něco lepšího? s větším obsahem probiotik nebo je tohle dostačující. Nebo zda jsou nějaké lepší způsoby jak přijímat probiotika? Jsem v tomhle dost nováček, jen jsem se dočetla že probiotika mají dost dobré účinky na celkové zdraví.

probiotika

S těmi nakládačkami pozor, občas jsou sterilizované a pak v nich není vůbec nic. Kefír je většinou dobrý, zkusila jste také někdy kombuchu? Dobré je to jíst nějak pravidelně, já občas beru při trávicích potížích probiotika, které mi vždy pomohou z této stránky: probiotikus.cz Jinak to docela dostačující je, asi se nemusíte nějak přemáhat a dávat si jich moc. Jak říkám někdy je lepší stravu doplnit probiotiky když vám není úplně dobře, dobrý jsou taky na imunitu. Nezapomeňte však také na vlákninu jako potravu pro probiotika!

Miluji kysané zelí) a snažím se kupovat jogurty, kde je napsáno, že obsahují bulharskou tyčinku

+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma

Thread Information

Uživatelé prohlížející tuto Diskuzi

Tuto Diskuzi prohlíží právě 1 uživatel. (0 uživatelé a 1 návštěvníci)

Práva přispívání