Ještě u nás nemáte účet? Vytvořte si ho teď a nebo se přihlaste.
+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma
Výsledky 1 až 3 z 3

Thread: hormonální antikoncepce na akné

hormonální antikoncepce na akné

Dobrý den, je mi 15 let a trpím střední formou hormonálního akné, které se mi poprvé začalo objevovat před již skoro třemi lety. Plánuji zajít k dermatologovi, ale neskutečně se bojím, že mi předepíše jen hormonální antikoncepci a odmítne nějakou jinou hormonální léčbu. Slyšela jsem totiž spoustu příběhů, kdy se lidem po vysazení antikoncepce akné vrátilo a většinou ještě v horší podobě. Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo pozitivní zkušenosti s hormonální antikoncepcí na akné, a jestli je možné, že mi akné opravdu vyléčí a ne jen potlačí (ačkoli jsem vědoma, že akné se nedá nikdy plně vyléčit). I když je tohle hloupá otázka, myslíte, že má dermatolog povinnost předepsat mi i jinou hormonální léčbu, když si o to řeknu?

předem děkuji za odpovědi.

Dobrý den, není třeba se bát lékaře, je třeba najít lékaře, se kterým se dá mluvit a říct co chcete, a co ne. Lékař vám může navrhnout hormonální léky a vy je můžete odmítnout s tím, že chcete alternativní léčbu. A pokud lékař bude dobrý, tak vám poradí. Já jsem měla štěstí na paní doktorku https://doktorpro.sk/bratislava/serv...rmatology/acne, protože podobně jako vy jsem byla hned proti hormonálním lékům.

Slyšel jsem, že pomáhají
    ale jen do té doby, než je přestanete pít

+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma

Thread Information

Uživatelé prohlížející tuto Diskuzi

Tuto Diskuzi prohlíží právě 1 uživatel. (0 uživatelé a 1 návštěvníci)

Práva přispívání