Ještě u nás nemáte účet? Vytvořte si ho teď a nebo se přihlaste.
+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma
Výsledky 1 až 4 z 4

Thread: MojeAmbulance.cz - zkušenosti

MojeAmbulance.cz - zkušenosti

Dobrý den,
    přestěhoval jsem se a hledám nového praktického lékaře. Na ulici mi byly nabízeny služby od MojeAmbulance.cz. Trochu jsem si je progooglil, ale stále nevím, zda k nim jít. Zajímají mě vaše reálné zkušenosti s tímto zdravotnickým zařízením, přístup lékařů, sester, prostředí, čekací doba apod. Díky.

Jsem v současnosti jejich pacientka a zvažuji přejít jinam (spíše do zařízení, které je za částečnou úhradu za hotové). Moje Ambulance se sice snaží, prostředí a lidé příjemní, nicméně je nutné je dost řídit (sama mám 2 autoimunitní onemocnění, k tomu i přidružené obtíže, o kterých dost vím, takže je jsem schopná dirigovat, nicméně myslím, že lékař by měl vědět řadu věcí lépe než já a alespoň se podívat do karty). Problém je, že mají hodně pacientů a lékaři se tam dost střídají, tj. pacienty osobně neznají, čímž se mi např. stalo, že jsem lékařku opakovaně upozorňovala na to, že s ohledem na moje základní diagnózy můžu mít některé projevy běžného onemocnění poněkud jiné než zdravý člověk. Navíc když jsem měla jít na odběry při viróze nejasného půvdu, termín odběrů mi dali za týden, což mi přijde pozdě. Z tohoto důvodu je moc nedoporučuji. Pokud, ale potřebujete spíše být jen někde registrováni, je to možná vhodné řešení, opravdu se pokud je člověk objednaný příliš nečeká v čekárně, takže třeba formality(různá potvrzení apod.) vyřídíte rychle a bez čekání.

Děkuji za reakci, určitý "osobnější vztah" s praktickým lékařem je asi k nezaplacení...

Taky si myslím, zvlášť když člověk potřebuje, aby lékař jeho problémy řešil trochu komplexně...

+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma

Thread Information

Uživatelé prohlížející tuto Diskuzi

Tuto Diskuzi prohlíží právě 1 uživatel. (0 uživatelé a 1 návštěvníci)

Práva přispívání