Ahojky, slyšela jsem ted o žvýkačkách co jsou jakoby doplněk stravy a pomůžou ti při hubnutí. Neznáte je? Chtěla bych je vyzkoušet
Ahojky, slyšela jsem ted o žvýkačkách co jsou jakoby doplněk stravy a pomůžou ti při hubnutí. Neznáte je? Chtěla bych je vyzkoušet
No jelikož je asi tady nikdo nevyzkoušel, tak já si je objednám a pak Vám řeknu co a jak
ahoj o tom jsem jeste nikdy neslysela zajimalo by me jestli to opravdu zabira? ja jsem spise teda vsadila na zdravou stravu. jinak bych jeste chtela dat nekterym tip pokud shani chia seminka a takove veci tak maji skvely vyber v oriskove-praha pankracky rynek
Ahoj, hele pro mě to taky byl úplná novinka, ale už si objednávám další balení po více kusech tentokrát já taky samozřejmě jím zdravě, snažím se to dodržovat, ale aby mi to šlo ještě lépe, tak žvýkám Anti-hlad, co mi odbourává chutě na sladké a hlavně abych nejedla pozdě večer, pak mám žvýkačky s Carnitinem, co ti zase při cvičení pomáhají spalovat tuky a pak ted si budu kupovat i Diet a to je kombinace těchhle dvou, říkali že je prý nejoblíbenější tak jsem na ní zvědavá. Chia semínka jsem už zkoušela taky a na mě to nijak nefungovalo, gel se sice vytvořil, ale za 5 min jsem měla zase hlad
Tuto Diskuzi prohlíží právě 1 uživatel. (0 uživatelé a 1 návštěvníci)