Obecně o DMSO: http://zforum.cz/f2/dmso-p-eklad-lanku-333/
(článek od Gabriela Segura)
DMSO užívání ústně a na pokožku: http://zforum.cz/f2/dmso-uzivani-ust...aln-oraln-332/
DMSO a oči, citace:
Volně přeloženo: Mnoho doktorů zaznamenalo pozitivní výsledky s 40% DMSO roztokem aplikovaným do oka pomocí očního kapátka. Obvykle je do oka kápnuta 1 kapka do každého oka 1x denně. Toto může být provedeno pro všechny problémy vidění nebo bolesti v očích. když je DMSO aplikováno, je zde pocit píchání v oku po 30 nebo 40 sekund. Toto by nemělo být příčnou obav. Po krátkém píchání v oku by se měly oči cítit lépe než před začátkem kapání. DMSO také bylo úspěšně použito při zrakových problémech starších osob. Jeden doktor z Los Angeles ohlásil, že několik pacientů bylo schopno lépe číst pouze po týdnu užívání 40% roztoku DMSO kapek. (zdroj, AJ), originální text:
Many doctors have reported positive results with a 40% DMSO solution applied to the eye with an eye dropper. When this treatment is done usually one drop is applied in each eye once a day. This can be done for all problems involving vision or pain in the eyes. When the DMSO is applied there is normally a stinging sensation in the eye for 30 or 40 seconds. This is no cause for worry. Normally after the very brief stinging the eyes will feel better than before the treatment. DMSO has also been used successfully to treat vision problems of the elderly. One Los Angeles area doctor reported that several patients were able to more easily read fine print after only one week of using 40% DMSO eye drops.A: nezkoušel jsi kapat i do očí? Mám dojem , že ten člen doporučuje 25%, tedy to by bylo 1 kapka DMSO a 2 kapky lékárenské vody (?), když mám DMSO 99%.
B: Ano, mám to vyzkoušené na svých očích.
A musím říct, že první kontakty byly pro mě skutečným překvapením. Ihned co se mi "rozkoukali" oči po nakapání. Tak jsem si uvědomoval, že více světla dopadá do mých na světlo citlivých buněk. Užasný zážitek, prostě více světla a barev během několika mála minut. Po kapce do oka a vidíte "zázrak". Postupně tato dramatická změna mizela po každém rozkapání a postupně přešla do mírné trvalé fáze zlepšeného zraku.
Osobně jsem kapal 1x za dva dny, ale častokrát jsem vynechával. Směs jsem udělal do vody na injekce, opět v koncetraci 25%.Co se týká očí, DMSO důkazy jsou spíše opačné. Když několik pacientů bylo léčeno pomocí DMSO kvůli svalovým problémům, oznámil to Dr. Jacobovi, že jejich zrak se zlepšil, poslal je k Dr. O. Hillovi, oftalmologovi na Univerzitě Oregonské lékařské škole, který potvrdil příznivé změny. Dr. Hill započal se svými vlastními experimenty s DMSO (poté co bylo známo, že změny čoček se u lidí nekonají)Jeho výzkumy ukázaly, že kapky 50% DMSO jsou účinné u retinitis pigmentosa a u makulárních degenerací a předložil zprávu na toto téma v New Yorkské akademii na vědeckém sympoziu v roce 1970. (Haley, 2000) (zdroj)jsou jedinci, kteří si aplikací 75% DMSO na kůži způsobili lokální popáleniny. Proč jsi se nedržel doporučovaného postupu 25% roztoku roztoku do oka? ... oko má jen relativně dost malé detoxikační schopnosti, detoxikační schopnost je dána velikostí potrubí pro krev a tím i množstvím proudící krve která nové látky může přinést a ty využité vynést z oka.