Ještě u nás nemáte účet? Vytvořte si ho teď a nebo se přihlaste.
+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma
Výsledky 1 až 4 z 4

Thread: Zbavování se různých forem parazitů (2. díl)

Zbavování se různých forem parazitů (2. díl)

Toto je ztracený článek z webu jajsem.com, doufám že bude užitečný Vám stejně jako mě byl

Toto je druhý díl, první díl je zde.

Lidé již dlouhou dobu inklinují k tomu, přesunout svou zodpovědnost za své zdraví na nějaké autority. Je to jednodušší a nepožaduje to změnu myšlení a paradigmat.

„Pane doktore, pane léčiteli- toto mě bolí, udělejte s tím něco, hlavně ať nemusím já. A především, ať nemusím měnit svůj životní styl, od jídla počínaje po myšlení konče“.

Z tohoto důvodu se zde nebudu dlouze rozepisovat o přístrojích, které s parazitární nákazou sice pracují, ale dávají lidem pocit, že oni sami nemusí nic pro sebe udělat. Prostě, někam si zajdu, chvíli do mě něco napumpují v podobě nějakých frekvencí, možná dostanu nějakou tabletku a jdu domů pokračovat ve svém životním stylu beze změny.
    Takovýmto způsobem nedosáhnete „opravdového zdraví“, ale pouze potlačení symptomů, nebo jen dočasné úlevy.
    Takže, můžete ke své léčbě použít Zapper nebo Plazmový generátor, ale jsou to jenom přístroje a mají také své ALE. A to ALE je docela podstatné.
    Dozvěděla jsem se, že pravidelné používání přístrojů na principu frekvencí časem způsobí, že přeživší parazité v rámci sebeobrany změní svou frekvenci. Svým způsobem jsem o tomto přemýšlela již delší dobu a tato informace byla pouze potvrzením mé intuice.

I paní Hulda Clarková ve své knize „Revoluce v léčení všech nemocí“ píše toto o Zapperu:
    Naším cílem by měla být jednoduchost – ať už jde o prostou stravu nebo každodenní návyky. Má se snad každodenní používání nové léčebné metody stát jen další BERLIČKOU, která člověku umožní cítit se alespoň natolik zdráv, aby mohl klidně pokračovat ve zhoubném životním stylu? Měla by se z toho stát jen další „náplast“ na naši otrávenou planetu?
    A ani zapping není dokonalý, jak píše H.Clarková ve své knize dále:
    Zapping nezničí odstíněné organismy, jako například takové, které se nacházejí uvnitř žaludku a střev. Elektřina proudí jen po stěnách těchto orgánů, ne jejich vnitřními dutinami.“

Ano, jsou to další důkazy toho, že máme co dočinění s velmi inteligentní formou existence, která se dokáže velmi jednoduše přizpůsobit a najít si v našem těle taková místečka na bydlení, která jim poskytnou ochranu před vnějšími zásahy.

Zato tato forma života nepočítá s tím, že si zpět vezmete svou sílu a podpoříte přirozenou schopnost těla se dokonale uzdravit samo. Také jistě nepočítá s tím, že sami sobě poskytnete „sebelásku“ ve formě skutků a tím nastartujete trvalou změnu jídelníčku a myšlení.
    A už vůbec nepočítá s tím, že budete důvěřovat léčící síle vašich tělesných tekutin jako je urina, síle bylin v jejich nezměněné podobě, anebo dokonce nejléčivějšímu procesu kterým je „půst“.

URINOVÉ HLADOVĚNÍ:
    -Doporučuje se pít veškerou urinu vyloučenou během dne a dle potřeby pít i vodu.Urina je bezpečné okysličovadlo a obsahuje vlastní nozody a tím skvěle čistí organismus od patogenů a infekcí.
    -K provádění očistných klystýrů se používá urina čerstvá (1-1 a 1/5l), nebo odpařená v množství od 100-500ml.
    -K masáži se používá urina odpařená na polovinu až třetinu původního objemu nebo urina stará (několik dní ustátá)
    Urinové hladovění okysličuje, lépe čistí od toxinů a produktů odpadu, zničí patogenní mikroflóru a nádory, má homeopatický efekt a zkracuje dobu půstu.
    Stav vědomí během hladovění
    Každý den během hladovění opakujte:
    -Svěřil jsem své tělo do rukou Síly života, aby ho zevnitř očistila a obnovila
    -Každou minutu hladovění z těla vyplavuji toxiny, odpadní látky a vypuzuji parazity. Jsem šťastný, energičtější a přirozenější.
    - Hodinu po hodině posiluji organismus
    -Plně kontroluji své emoce, cítím se pohodlně, bez pocitu hladu a jsem tvůrcem svého dokonalého zdraví a regenerace.

Ve starodávných civilizacích nebyly žádné nemocnice. Všechny nemoci a neduhy se léčily půstem a vše se provádělo v domácích podmínkách.
    Pro odčervení a odstranění dalších forem parazitů je jednodenní půst neúčinný.

ELIXÍR TROJČÁTKO je metodika od Huldy Clark. Je vyroben ze zelených slupek vlašských ořechů, pelyňku a hřebíčku. Tinkturu z ořešáku jistě znáte a mám pocit, že se dá již sehnat i Trojčátko.
    Nebo k tinktuře z ořešáku prostě jen přidejte sušený pelyněk (dávka na jedno použití je 200-300mg přibližně polovina čajové lžičky) a mletý hřebíček ( na jeden příjem stačí 500mg) a dávky se zvyšují postupně: první den jedna dávka, druhý den dvě a od třetího po desátý 3 dávky denně před jídlem. Dále se preventivně po celý rok užívají 3 dávky během týdne.
    Nebo můžete použít jen pelyněk a hřebíček- i tím se dá efektivně vyčistit organismus.
    Osobně jsem si před rokem tinkturu z ořešáku pořídila, ale vydržela jsem ji brát pouhých pár dní. Velice mi vadilo to, že je v ní líh a měla jsem permanentní stav, jako bych byla čerstvě po flámu. Proto dávám přednost čistým formám z přírody.
    KŮRA S PELYŇKEM:
    První den: špetka prášku před jídlem a zapít vodou
    Druhý den: čtvrtina čajové lžičky před jídlem a zapít.
    Třetí den: třetina čajové lžičky před jídlem.
    Čtvrtý den: polovina čajové lžičky.
    Dávky takto zvyšujte až do 14 dne, kdy se dostanete na objem poloviny polévkové lžíce. Nemusíte ji užívat najednou, můžete si toto množství rozložit na 2 až 3 dávky během dne vždy před jídlem. A pak asi 6 dní používejte polovinu polévkové lžíce denně a potom stejné množství jednou týdně. Tato týdenní dávka poloviny lžíce pelyňku se doporučuje užívat najednou, ale je vždy potřeba přihlédnout ke konstituci člověka a tak si sami vyzkoušejte, zda vám to bude vyhovovat nebo zda si dávku rozdělíte.
    Sušený pelyněk je lepší než pelyňkový výtažek, který se do tlustého střeva nedostane. Sušený pelyněk prochází celým trávicím traktem.
    MLETÝ HŘEBÍČEK:
    Jeho fytoncidy spolehlivě ničí všechny možné parazity a aktivují teplotvorné schopnosti organismu a jeho imunitu.
    První den: užívejte 1/5 čajové lžičky 3krát denně před jídlem.
    Druhý den: ¼ čajové lžičky 3 krát denně před jídlem.
    Třetí až desátý den: 1/3 čajové lžičky 3 krát denně před jídlem.
    Po desátém dni: berte jednu čajovou lžičku jednou za týden nastálo.

Přiznám se, že jsem se s dávkováním moc nemazlila a beru již asi 3 týdny 2-3 krát denně celou čajovou lžičku. To bude asi ten důvod, proč mám v součinnosti s urinovými klystýry tak vynikající očistné výsledky.

ODČERVENÍ KOŇAKEM A RICINOVÝM OLEJEM
    Je to efektivní metoda na očistu trávicího traktu od parazitů.
    Po ránu na lačný žaludek pijte 50ml vysoce kvalitního koňaku který má 3-4 hvězdičky a stejné množství ricinového oleje.
    Koňak parazity doslova opije a ti se nemohou pevně přisát nebo se schovat někde v zákoutí v těle. Ricinový olej způsobí průjem, který je pak vyloučí z těla ven.
    Stejnou proceduru opakujte druhý den. Pokud nevyjdou napoprvé či na podruhé, zopakujte proceduru 3 i 4 den.
    U dětí probíhá tato očista jinak:
    Vzbuďte dítě kole 1-2 hodiny ranní a dejte mu vypít nějaký hodně sladký nápoj – čaj, šťávu z kompotu, sirup nebo zavařeninu. Dvacet až třicet minut poté mu dejte dávku ricinového oleje. Dávky se pohybují mezi 15-30 g podle věku dítěte.
    Následující den proceduru opakujte a dělejte ji do té doby, dokud hlísti vycházejí z tělíčka. Tato metoda se dá kombinovat s Trojčátkem nebo pelyňkovou detoxikací.

PŘÍKLAD VYLÉČENÍ HLÍSTŮ U DĚTÍ (citace z knihy: Jak se zbavit parazitů- Gennadij Malachov)
    Příběh poslala žena, matka dvou nemocných dcer.
    Jedna z dívenek byla dlouho nemocná a léčila se u různých doktorů. Žádný však neuvedl konkrétní diagnózu a myslelo se, že jde o onkologické onemocnění.
    8 měsíců chodila na protirakovinnou terapii, a to jí definitivně zničilo zdraví. Dítě umíralo. Matka ji tedy odvezla z nemocnice a doma si všimla podivných útvarů v dceřině stolici: obsahovala hlísty různého tvaru a velikosti, někdy spletená do klubíčka, jindy samostatné. Matce bylo jasné, že léčba jí zabila dítě. Dívenka zemřela jako pětiletá.
    Žena oplakávala dcerku celý rok, ale pak šla do práce a tam se seznámila s mužem, lékařem, který ji vyprávěl, že kdysi sám trpěl podobnou nemocí. Řekl jí, že její dcera mohla být vyléčena za 5 dní.
    O několik měsíců později této ženě onemocněla druhá, tříletá dcera a měla stejné příznaky jako zemřelá starší dívenka: změněný krevní obraz, zvětšená játra a podobně. Tak se znovu vydali k lékařům a ti dospěli k závěru, že jde o dědičnou nemoc.
    Zapamatujte si: když lékaři nechápou příčinu nemoci a neví, jak nemocného léčit, tak se vymlouvají na dědičnost a mají další obecné nic neříkající výmluvy.
    Nešťastná matka uvažovala takto: pokud je to dědičné, tak to jsou zase hlísti. Hned se obrátila na onoho známého doktora a ten jí poradil jednoduchý, chytrý a efektivní recept na léčbu hlístů u dětí. Uvádím jej v nezkrácené verzi:
    Recept proti hlístům u dětí
    Budete potřebovat kvalitní 3-5 hvězdičkový koňak a projímadlo, ricinový olej nebo fenolftalein.
    Dále žena postupovala následovně: v 7 hodin večer dceru nakrmila a uložila ke spánku. Ve 2 hodiny ráno ji vzbudila a podala jí 2 polévkové lžíce koňaku smíchaného se sladkým čajem v poměru 1:1.
    Dítě směs vypilo. Pamatujte, že stačí malý objem koňaku a čaje, např. 4-6 lžic.
    Hladoví parazité v noci vylézají ze svých tajemných úkrytů v trávicím traktu a mlsají – s potěšením nasávají sladkou směs. Z koňaku se opijí a už se nemohou přisát ke střevním stěnám, a tak jen tak vegetují, nezachycení uvnitř prostoru střev. Do půl hodiny jsou hlísti „namol“.
    Během této doby dítě může ještě chvíli spát, ale pak je rodič musí probudit a dát mu projímadlo. V našem případě matka podala dcerce fenolftalein a posadila ji na nočník s teplo vodou.
    Dávky projímadla volte tak, aby k vyprázdnění došlo poměrně brzy, jinak hlísti „vystřízliví“, uchytí se na stěnách a léčba nebude účinná.
    První dvě noci dívka nevyloučila nic, ale třetí noc to vypuklo: vycházeli hlísti a červíci všeho druhu, klubíčka roupů, lamblií a dalších parazitů. Už na první pohled bylo jasné, že s takovýmito nezvanými hosty dítě nikdy nemůže být zdrávo.
    O čtvrté noci už jich bylo podstatně méně, ale o páté noci vyšla 15 cm škrkavka!
    Preventivně je třeba postup po 10 dnech zopakovat. I když hlísti vyjdou už při první noci, pokračujte v léčbě ještě o 2 nocích a za týden proveďte kontrolní očistu. Někdy se stane, že hlísti vycházejí i pátou, šestou, nebo dokonce sedmou noc. V takovém případě pokračujte v očistě, dokud nepřestanou vycházet, a dále provádějte preventivní očistu, popsanou výše. Velmi se hodí koňak se sladkým čajem. Sladká chuť helminty přitahuje, a právě proto se užívá koňak, a ne jiné lihoviny. Klystýry v tomto případě nejsou vhodné, lepší očisty střev dosáhnete s pomocí projímadla. Průjem je nezbytný, jinak helminti z těla nevyjdou.

Při léčbě dospělých dodržujte stejný postup, ale dávky zvyšte dvakrát. Vypijte 4 lžíce koňaku a 4 lžíce sladkého čaje a stejnou dávku projímadla, které zapůsobí po jedné až dvou hodinách.
    Možná by vás zajímalo, jak se dál vyvíjel osud naší tříleté holčičky?
    Naštěstí dobře: zlepšila se jí chuť k jídlu, měla zdravou krev a do normy se jí vrátila i játra. Přestala být rozmazlená a zlobivá a namísto toho byla plná energie a pohyblivá.
    A co se stalo s matkou? I ona byla veselejší, ačkoliv si nikdy nepřestala vyčítat, že svou neznalostí léčení a neschopností de fakto způsobila smrt prvního dítěte. Aby se takovéto případy neopakovaly, vzdělávejte se, učte se metodám sebeuzdravení a pomáhejte svým nejbližším.

Na závěr bych ráda zdůraznila OČISTU JATER pomocí oleje a citronové šťávy. Metod je více a tak si jistě sami nejdete tu pro vás vyhovující.
    Játra jsou totiž jedním z nejvyhledávanějších útočit parazitů. Cizopasníky velmi přitahuje specifický krevní oběh v játrech.
    Jsou to především prvoci a helminti, kteří se v nich usazují: Měňavka úplavičná (entamoeba histolytica), Ničivka útrobní (leishmania donovani), Lamblie, Helminti (motolice kočičí, motolice jaterní, motolice žlučová a motolice kopinatá), krevničky (schistosoma), měchožil bublinatý-echinokok vícekomorový, měchožil zhoubný a larvy tasemnice dlouhočlenné.
    Skrze játra migrují i kulatí červy, zejména larvy škrkavky dětské ale i dospělé škrkavky, které do jater pronikají ze střev.
    Před plánovanou očistou jater je potřeba několik dní předem jíst pouze rostlinnou stravu a pít mnoho syrových šťáv obsahující jablka a šťávu z červené řepy. K tomu je dobré zavádět jednou denně očistné klystýry.

A NEJDŮLEŽITĚJŠÍ
    Vytvořte si jasný záměr s jasným výsledkem, který očekáváte.
    Chcete-li vybudovat realitu, po které toužíte, musíte si vytvořit jasnou a detailní představu kýženého výsledku.
    Musíte očekávat výsledky, jinak žádné nebudou.
    Vytyčte si cíle jako: „Jsem zdravý. Jsem otevřený změnám. Měním vlastní energii. Zbavuji se všech zoufalých stavů. Léčím se nejenom já, ale i všechny mé vztahy v linii času.

Když převezmete zodpovědnost za vyléčení vlastního života, ovlivníte tím rodinu, přátele i celý svět.

Autor: Marie Špačková
    www.jajsem.com

Zdroje pro článek: JAK SE ZBAVIT PARAZITŮ: Gennadij Malachov
    REVOLUCE V LÉČENÍ VŠECH NEMOCÍ: Hulda Regehr Clark,Ph.D.,N.D.

+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma

Thread Information

Uživatelé prohlížející tuto Diskuzi

Tuto Diskuzi prohlíží právě 3 uživatel. (0 uživatelé a 3 návštěvníci)

Práva přispívání