Toto je ztracený článek z webu jajsem.com, doufám že bude užitečný Vám stejně jako mě byl
Toto je druhý díl, první díl je zde.
Lidé již dlouhou dobu inklinují k tomu, přesunout svou zodpovědnost za své zdraví na nějaké autority. Je to jednodušší a nepožaduje to změnu myšlení a paradigmat.
„Pane doktore, pane léčiteli- toto mě bolí, udělejte s tím něco, hlavně ať nemusím já. A především, ať nemusím měnit svůj životní styl, od jídla počínaje po myšlení konče“.
Z tohoto důvodu se zde nebudu dlouze rozepisovat o přístrojích, které s parazitární nákazou sice pracují, ale dávají lidem pocit, že oni sami nemusí nic pro sebe udělat. Prostě, někam si zajdu, chvíli do mě něco napumpují v podobě nějakých frekvencí, možná dostanu nějakou tabletku a jdu domů pokračovat ve svém životním stylu beze změny.
Takovýmto způsobem nedosáhnete „opravdového zdraví“, ale pouze potlačení symptomů, nebo jen dočasné úlevy.
Takže, můžete ke své léčbě použít Zapper nebo Plazmový generátor, ale jsou to jenom přístroje a mají také své ALE. A to ALE je docela podstatné.
Dozvěděla jsem se, že pravidelné používání přístrojů na principu frekvencí časem způsobí, že přeživší parazité v rámci sebeobrany změní svou frekvenci. Svým způsobem jsem o tomto přemýšlela již delší dobu a tato informace byla pouze potvrzením mé intuice.
I paní Hulda Clarková ve své knize „Revoluce v léčení všech nemocí“ píše toto o Zapperu:
„Naším cílem by měla být jednoduchost – ať už jde o prostou stravu nebo každodenní návyky. Má se snad každodenní používání nové léčebné metody stát jen další BERLIČKOU, která člověku umožní cítit se alespoň natolik zdráv, aby mohl klidně pokračovat ve zhoubném životním stylu? Měla by se z toho stát jen další „náplast“ na naši otrávenou planetu?“
A ani zapping není dokonalý, jak píše H.Clarková ve své knize dále:
„Zapping nezničí odstíněné organismy, jako například takové, které se nacházejí uvnitř žaludku a střev. Elektřina proudí jen po stěnách těchto orgánů, ne jejich vnitřními dutinami.“
Ano, jsou to další důkazy toho, že máme co dočinění s velmi inteligentní formou existence, která se dokáže velmi jednoduše přizpůsobit a najít si v našem těle taková místečka na bydlení, která jim poskytnou ochranu před vnějšími zásahy.
Zato tato forma života nepočítá s tím, že si zpět vezmete svou sílu a podpoříte přirozenou schopnost těla se dokonale uzdravit samo. Také jistě nepočítá s tím, že sami sobě poskytnete „sebelásku“ ve formě skutků a tím nastartujete trvalou změnu jídelníčku a myšlení.
A už vůbec nepočítá s tím, že budete důvěřovat léčící síle vašich tělesných tekutin jako je urina, síle bylin v jejich nezměněné podobě, anebo dokonce nejléčivějšímu procesu kterým je „půst“.