Ještě u nás nemáte účet? Vytvořte si ho teď a nebo se přihlaste.
+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma
Výsledky 1 až 6 z 6

Thread: Oblíbené recepty ze zeleniny

Oblíbené recepty ze zeleniny

Zakládám toto vlákno, protože mi občas chybí inspirace, co vařit. Mám zejména teď v létě ráda recepty ze zeleniny, popř. ovoce. Prosím podělte se o Vaše recepty.

Já sem dávám na začátek dva jednoduché převážně zeleninové, prosím podělte se také o vaše nápady.

1) Zapečená zelenina s tempehem
    Suroviny: Cuketa, rajče, červená a žlutá paprika, cibule, uzený tempeh, olivový olej
    Příprava: Veškeré suroviny nakrájíme na kostičky, promícháme a vložíme do zapékací misky. Poté zalijeme olivovým olejem a pečeme cca 40 minut na 220 stupňů.

2) Zapečená mozzarella s rajčetem a cuketou

Suroviny: mozarella, rajče, cuketa, šunka olivový olej, bazalka

Příprava: vešekré suroviny nakrájíme na kolečka a do zapékací misky skládáme střídavě mozzarellu, rajčata, cuketu a šunku. Následně pokapeme olivovým olejem a posypeme bazalkou. Pečeme na 220 stupňů 20-25 minut.

Zkusila jsem nedávno tento jednoduchý a levný recept recept: těstoviny s cuketou a musím říct, že nejenom že chutnal mě, ale i manžel se olizoval, ale pořád do toho chtěl maso :-D

U mě jednoznačně vede brokolicová polévka, možná také proto, že to není čistě zeleninová polévka, ale dávám do ní také poměrně dost uzeného masa :-)

Já jsem teď dělala pečený lilek, v podstatě ho stačí okořenit a nařezat v něm drážky, do kterých se zastrká černek. Lahoda!

Já jsem včera k obědu vyzkoušela nový recept na Brokolicovo-mrkvové nugetky s čedarem a musím říct, že to bylo fakt moc dobrý. Udělala jsem k tomu šťouchané brambory s cibulkou a pochutnali jsme si všichni. A dokonce manžel ani tentokrát nenamítal, že tam není maso Jen ten čedar je dost aromatický, takže jestli ho někdo nemusí, tak lze nahradit třeba goudou, ementálem nebo obyč eidamem

Miluji brokolici orestovanou s česnekem a cibulí

+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma

Thread Information

Uživatelé prohlížející tuto Diskuzi

Tuto Diskuzi prohlíží právě 1 uživatel. (0 uživatelé a 1 návštěvníci)

Práva přispívání