Dobrý den, zakládám toto téma abychom se tu mohli podělit o zkušenosti s tím jak odstranit chronický únavový syndrom, jak to "léčit". zmírnit apod.? Prosím popište pokud se vám situace zlepšila a co jste dělali/co ke zlepšení mohlo vést?
zde citace ohledně tématu chronického únavového syndromu:
Po užívání DoubleX mi v průběhu několika měsíců únavový syndrom zmizel. Zájemcům odpovím emailem, osobně.poznámka: omega 3 se nachází ve větším množství vPo roce užívání omega-3 se můj zdravotní stav mírně zlepšil.
Len 20 Losos 3 Vlašské ořechy 3 Dýňová semena 3
Dýňová semena a čerstvý za studena lis lněný olej např.: http://www.agro-el.cz/eshop/ nebo heureka, řadit podle Nejnižší ceny.
Chci jen reagovat na omega3 mastne kyseliny: spolecne se spoustou kvalitnich vitaminu je to to jedine, co mi pomohlo, dokonce mi klesla i teplota, kterou jsem mivala jinak neustale. ale uplne nejlepsi bylo hodne dlouho odpocivat. stav se u me zacal lepsit, jakmile jsem vsechno hodila za hlavu, prerusila cinnosti spojene s praci i se studiemjediné, co mě vždy tak nějak trochu dostane na nohy, zvlášť v zimě je, když mi doktorka napíchá vit.C a kalcium i.v.Souhlasim s tady uz vyslovenou radou, ze nejlepsi je na nejakou dobu uplne vypnout a neresit budoucnost a proste relaxovat. Mne to pomohlo asi nejvicVe fázi nejhorší, kdy jsem mohla pracovat jenom 4 h denně (mám náročné duševní povolání s velkými nároky na koncentraci) ... mě zachránila ozonoterapienaučit správně odhadovat své fyzické a psychické možnosti a přizpůsobovat jim každodenní aktivity ... Nepřepínejte své síly. Snažte se vyhovět svým potřebám. Spát tak často a tak dlouho, kolik potřebujete. Odpočívejte kdykoliv Vás k tomu Vaše tělo vyzve. Někdy je intenzita obtíží vázána na pobyt v rušných a znečištěných městských aglomeracích. V takovém případě Vám může lékař doporučit i dlouhodobou změnu životního prostředí.Po měsíci (řasa chlorella) užívání jsem pocítila příliv energie, který s malými výkyvy stále trvá. Léčím se s únavovým syndromem a zdá se mi menší potřeba spánku, více činorodosti. Chlorellu po dvou měsících považuji za stěžejní prostředek při léčení mého problému