Ještě u nás nemáte účet? Vytvořte si ho teď a nebo se přihlašte.
+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma
Výsledky 1 až 2 z 2

Thread: Ghí - přepuštěné máslo

  1. #1

    Ghí - přepuštěné máslo

    Používáte ghí? A máte pocit, že na Vás má pozitivní vliv i po zdravotní stránce?
    Paní, která to prodávala na farmářských trzích ho chválila pomalu jako nějaký zázrak, čemuž se mi nechce úplně věřit, ale určitý pozitivní vliv mít může. Nemáte někdo osobní zkušenost?

  2. #2
    Hlavní výhodou ghí je 0 cholesterolu a laktózy v něm, protože během procesu zahřívání se mléčný cukr zcela rozloží a odpaří se spolu s vodou. Proto může být přidán do stravy i pro ty, kteří nemohou mléčné výrobky kvůli intoleranci laktózy.
    Ghí obsahuje butyrát, který hraje důležitou roli ve zdraví trávicího systému a také působí protizánětlivě.
    Vědecké studie prokázaly, že olej pomáhá udržovat zdravou hladinu inzulínu.
    Vysoký obsah vitamínu K zlepšuje srážlivost krve, příznivě působí i na zdraví zubů a kostí.

+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma

Thread Information

Uživatelé prohlížející tuto Diskuzi

Tuto Diskuzi prohlíží právě 1 uživatel. (0 uživatelé a 1 návštěvníci)

Práva přispívání

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •