Věříte léčitelům? Máte nějakou osobní zkušenost s nějakým léčitelem?
Sama jsem slyšela dost rozporuplné názory, tak mě zajímá, jestli jste někdo nějakého léčitele zkoušel a jakou máte zkušenost?
A můžete případně doporučit konkrétního léčitele?
Věříte léčitelům? Máte nějakou osobní zkušenost s nějakým léčitelem?
Sama jsem slyšela dost rozporuplné názory, tak mě zajímá, jestli jste někdo nějakého léčitele zkoušel a jakou máte zkušenost?
A můžete případně doporučit konkrétního léčitele?
ahoj, léčitelé jsou asi lidé, kteří nejsou doktory a nejsou tedy členy České Lékařské Komory (http://www.lkcr.cz/). Tito lidé využívají nejrůznějších metod léčby. Otázka jestli věřit léčitelům je tedy dost obecná, záleží asi dost na metodách, které využívají a na jejich zkušenosti. Já jsem chodil k paní na terapii, kapky Joalis, různé anti parazit. prášky a Zapper. Nemohu říct jistě, ale moje dušnost, závratě polevily a ani se teď po 4 letech nevrací. Navíc jsem v té době vysadil "léky" proti epilepsii (po poradách s paní doktorkou na neurologii). Nyní jsem bez léků a prakticky bez problémů se závratěmi a pocity na omdlení. Ta terapie mě stále asi 10 tis. bylo to více jak 4 návštěvy vždy ob několik měsíců.
No, mozna otazka zni, jestli verite doktorum...
Doktorum se da verit, kdyz Ti bude neco akutniho (treba infarkt), tam asi nema smysl polemizovat
Jinak z vlastni zkusenosti bych se se vsim ostatnim radsi sverila nekomu jinemu... nejlepsi je lecit se sama... nebo nejaky lecitel asi muze pomoct...
Tuto Diskuzi prohlíží právě 1 uživatel. (0 uživatelé a 1 návštěvníci)