Ještě u nás nemáte účet? Vytvořte si ho teď a nebo se přihlaste.
+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma
Výsledky 1 až 3 z 3

Thread: Snubní prsteny

Snubní prsteny

Ahoj všichni. Prosím o vaše rady a zkušeností s vybíráním snubních prstýnků. S přítelem jsme se rozhodli vzít a nyní řešíme výběr prstýnků. Nejdříve bychom chtěli někde mrknout na webu a určitě koupit osobně ne přes internet . Znáte nějaké zlatnictví v Brně nebo okolí, s kterým máte dobré zkušenosti a můžete doporučit? Díky za odpovědi

ahoj Marcello, za sebe můžu doporučit Lukáše Rýdla a jeho zlatnictví. Před půl rokem jsme si u něj objednávali prstýnky z bílého zlata a jsme s nimi moc spokojení. Musím říct, že prstýnky které jsem viděla u něj, jsem neviděla jinde ve zlatnictví. Já mám s briliantem a manžel bez. Na internetu se můžeš podívat: http://www.snubniprsteny-lr.cz/snubni-prsteny/#pid=175. Ve skutečnosti jsou ale ještě hezčí, jako všechny .Celkově tedy velká spokojenost.

Pokud sháníte nějaké fakt zajímavé, kvalitní prstýnky za dobrou cenu, tak za nás mohu doporučit zlatnictví Lukáše Rýdla. Má nádherné designy prstýnků a co vím, tak i kdyby se vám přeci jen žádný nelíbil, tak realizuje a vlastní návrhy snoubenců. Cenově si myslím, že je to v tom průměru. My jsme si je s manželem vybírali na internetu (www.snubniprsteny-lr.cz) a pak jsme si to šli obhlídnout osobně do kamenné prodejny, kde jsme nakonec, po dlouhém rozvažování, vybrali úplně jiné, než jsme chtěli Ale byli moc milí, ochotní a vstřícní, připadala jsem si v tom obchodě jako někde v ráji

+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma

Thread Information

Uživatelé prohlížející tuto Diskuzi

Tuto Diskuzi prohlíží právě 2 uživatel. (0 uživatelé a 2 návštěvníci)

Práva přispívání