Toto je ztracený článek z webu jajsem.com, doufám že bude užitečný Vám stejně jako mě byl
ZBAVOVÁNÍ SE RŮZNÝCH FOREM PARAZITŮ (1.díl)
Budeme pokračovat v tomto zajímavém tématu a dnes se více dozvíme o možnostech čištění.
Parazité nejsou jen různí červíci, pohybující se v trávicím traktu a hledající místečka v různých orgánech včetně srdce.
Patří mezi ně i okem neviditelné plísně, různé bičenky, chlamydie, trichomonády a další jednobuněční.
Bičenky nám také ničí zuby a dásně a způsobují záněty mandlí. Dokonce se mohou přenášet polibkem, pokud nemáte dokonale vyrovnané vnitřní prostředí.
Proto, čím více žije člověk promiskuitní život, tím více je obdařen různorodou formou života. Ne vždy ku prospěchu dotyčného.
Na BIČENKU ÚSTNÍ je velmi efektivní ranní cucání kvalitního oleje (olivového, nebo z ostropestřce mariánského, konopného či avokádového) 10-20 minut. Slouží to jako vábnička pro bičenek a zároveň jsou jejich toxiny rozpustné v tucích. Po vyplivnutí oleje si vypláchněte pusu vodou nebo odvarem z pelyňku. Pokud máte po ruce klikvu, můžete ji požvýkat.
Tuto proceduru opakujte před spaním. Takto se postupně budete zbavovat další formy parazitů.
Jak již víte z předcházejících článků, nejlepší a nejúčinnější je spojit více procedur dohromady.
STŘEVNÍ BIČENKA nemá ráda užívání hořkých bylinek jako je hřebíček, pelyněk, česnek, hořčice, cibule. Dále potraviny kyselé chuti a červené barvy, např. klikva a jiné lesní plody.
K vyhnání jakýchkoliv parazitů je potřeba doplňovat křemík. Nejlepším a koncentrovaným zdrojem jsou okurky, kopřiva a přeslička. Možná najdete další skvělé zdroje a rádi v diskuzi doplníte a poradíte.
CHLAMYDIE nesnášejí urinové hladovění a vtírání staré uriny do kůže.
Dále pelyněk, elixír Trojčátko, česnek a lihovou česnekovou tinkturu.
PLÍSNĚ A HOUBOVÁ ONEMOCNĚNÍ jsou velmi odolná a odolávají nízkým i vysokým teplotám od 2-45 °C. Potřebují vitamíny, biotin, roboflavin, thiamin a dašlí, které odebírají z organismu člověka.
PLÍSNĚ nemají rády odvodňování, které je pro ně zhoubné. Proto velmi dobře fungují vysušující metody, například suché hladovění. Další možností je elixír Trojčátko, odvodňování a sůl (proto může dobře fungovat Šankhaprakšálana: http://www.jitrnizeme.cz/view.php?cisloclanku=2005022302)
Rostliny s pálivou chutí obzvláště česnek a šťáva z něj. Dále odpařená urina, do níž se přidá lžička soli.
Příklad antiparazitární očisty (citace z knihy Jak se zbavit parazitů-Gennadij Malachov):
„Vyčistila jsem si jednou střeva a třikrát játra a vycházely ze mne bílé hutné pórovité kamínky, jež se podobaly mozku. Už čtyři měsíce piji každé ráno na lačný žaludek sto mililitrů uriny a dělám si výplach teplou močí. Nyní jsem k tomu začala pít urinu, odpařenou na jednu čtvrtinu objemu, celkem užívám padesát mililitrů také ráno na lačný žaludek.
Změnila jsem stravování a celou řadu jídel včetně masa a mléčných výrobků jsem už před třemi lety zavrhla. Chleba zatím jím normálně, zeleninu především syrovou a vařenou a někdy nepohrdnu máslem. Dodržuji dělenou stravu a jím kaše.
Ale nejdůležitější, zmizela mi prasklina konečníku a letitá houba na nohou (zasařeno bylo skoro celé chodidlo). Přestala mi praskat kůže na patách, upravila se mi stolice a je nyní pravidelná (jednou denně ráno), zmizely i další prasklinky kolem nehtů na rukou.“
LAMBLIE zasahují tenké střevo a játra, někdy pronikají až do žlučníku. Vytvářejí zánětlivá ložiska, kde se daří druhotným infekcím např. chronická úplavice.
Způsobují obtíže jako: anémii, nervové a psychické poruchy, narušují žaludeční sekreci, alergie, kožní vyrážky, kopřivku, bolesti v kloubech a někdy i třesavku. Dále záněty jater, cirhózu, žloutenku. Také otékání svalů, ve střevech hemoragické záněty a ve spodní části tlustého střeva vředy. Nakažené děti mohou zaostávat ve vývoji.
Recept na léčbu: 50g březového listí vložit do smaltovaného kastrolu, stlačit aby byly namačkané, zalít vodou (studenou nebo vlažnou) a přikrýt pokličkou. Nechat přes noc, ráno scedit a vložit do lednice. Pít třetinu sklenice před jídlem.
Troufám si tvrdit, že bude stejně účinné zařazování čerstvých březových listů do syrových šťáv, nebo do smoothies.
Druhý recept: Do půl litru vody vložte 2 česnekové hlavičky a nechte 5 dní odstát. Užívá se jedna polévková lžíce na lačno a zajídá se jednou polévkovou lžící medu.
Škrkavka
ŠKRKAVKY nejraději zalezou do žlučníku, jater, slinivky břišní.
Nesnášejí dlouhodobé hladovění a už vůbec ne urinové. Také je účinné Trojčátko a koňaková metoda(více v druhém díle).
Příklad očisty (citace z knihy Jak se zbavit parazitů-Genadij Malachov):
„Je mi 38 a už tři roky mi zdravotní stav nedovoluje normálně pracovat. Začala jsem s očistou střeva a ani se neptejte, co jsem viděla…Dva dny jsem byla prostě v šoku z toho, jaké hnusy se to ve mně usadily. Po několika klystýrech z odpařené uriny ze mne vytékal v hojném množství sliz.“
Poznámka: to jsou patogenní bakterie, které rozhodily veškerou normální mikroflóru pacientky.
„Potom ze mne vyšlo sedm až osm klubíček hlístů, takových průzračných se světlehnědým odstínem, již sestávali ze čtverečků o velikosti deset až patnáct centimetrů. Později jsem vyloučila obrovský chuchvalec, uvnitř něhož bylo cosi, co připomínalo tělo jakéhosi bílého živočicha. Měl poloměr asi dva až tři centimetry a na krajích bílou srst. Celkově to bylo dlouhé asi pět až šest centimetrů bez oněch chloupků. Následovalo druhé podobné tělo, které bylo ovšem celé pokroucené. Třetí bílé hutné tělo bylo na okrajích sliznaté. Nakonec se ze mne doslova vyvalilo velké množství nažloutlých koleček, bylo jich skoro půl záchodové mísy.“
Poznámka: je někdy až k nevíře, nakolik může mít člověk organismus znečištěný a zanesený parazity. Nejhorší je, že on sám to neví a snaží se vyléčit z různých nemocí. A přitom stačí organismus pročistit!
Roupy
ROUPY se poznají podle svědění řitního otvoru, obzvláště v noci, kdy samice vylézají ven, aby kladly svá vajíčka. Mechanicky poškozují sliznici střev i sliznici dělohy a podbřišnice. Vyvolávají alergie a svědivou dermatózu.
Nejúčinějším lékem je étherický z výtažek z oddenků kapradě samce (dryopteris filix-mas), neboli Befenium-hydroxynaftoát).
Další prostředky jsou dýňová semínka – nejlépe jíst na lačný žaludek (hrnek).
Cibulový a česnekový klystýr: 3 stroužky česneku a stejné množství cibule rozetřete a zalijte teplou převařenou vodou. Nechte 3-4 minuty působit, sceďte a vyždímejte přes kousek gázy. Tento výtažek přimíchejte do 1a1/2 až 2 litrů vody o teploty těla. Tento klystýr má obecný ozdravný efekt. Léčí intoxikace při chřipce, angíně či otravě z jídla a pomáhá při dysbakterióze a bolestech hlavy.
Další příklad léčby (citace z knihy Jak se zbavit parazitů-Gennadij Malachov):
„Náhodou se mi dostala do rukou vaše kniha o urinoterapii. Tak jsem se pustila do popisovaných očistných procedur, přikládala si na břicho zábaly s odpařenou urinou, potírala si s ní tělo a zaváděla si urinové klystýry. Vylezlo ze mne tolik roupů, že se to ani nedá představit; o jejich existenci jsem neměla ani ponětí.“
Poznámka: jako první z těla utíkají parazité, kteří žijí v sestupném trakčníku.
„Potom ze mne vytékal sklovitý hnis. Přistoupila jsem k miniklystýrům a zaváděla si je dvakrát denně. Už ze mne utekly 4 polypy, ale stále vylučuji sliz.“
Poznámka: sliz znamená, že z těla začali vycházet bakteriální parazité.
„Nyní si dělám už jeden a půl měsíce klystýry s odpařenou urinou, ale sklovitý sliz teče a teče…Po klystýrech se mi zlepšilo kručení v břiše, které bylo velmi silné a trvalo až tři hodiny v jednom kuse.“
Zdá se, že vyzdvižení nejdůležitějších a nejužitečnějších informací zabere více místa.
A tak budeme pokračovat v dalším díle, včetně popisu dalších metod a možností.
V tuto chvíli nezapomenu vynachválit účinky urinových klystýrů, ať už pomocí čerstvé nebo odpařené uriny.
Dále konzumaci hřebíčku včetně jedné dávky těsně před spaním, aby byl to první, s čím se na svých nočních toulkách potkají.
Dále pití čerstvých šťáv s obsahem divokých bylinek jako je kopřiva, pampeliška, ptačinec atd. A konzumace velkého množství čerstvých okurek jako velmi chutného zdroje křemíku.
Bez úpravy jídelníčku není odstranění parazitů trvalé.
Pokud ale na své cestě úpravy jídelníčku občas „ulítnete“, vytrvejte především v pravidelných klystýrech a v úctě sami k sobě.
Čím více budete mít čistší střeva, tím vytříbenější začnete mít chutě.
Pokud se vám ale stane, že na své cestě k uzdravení začnete polevovat v procedurách čištění, vězte, že parazité nad vámi začínají mít opět moc.
A v tuto chvíli je čas na sebereflexi a ujasnění si toho, co doopravdy chcete.
Zdroj pro článek: JAK SE ZBAVIT PARAZITŮ: Gennadij Malachov (vydavatelství:Eugenika)
Autor: Marie Špačková
www.jajsem.com
Tento článek lze v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pokud bude připojeno jméno autora s aktivním odkazem na tyto stránky www.jajsem.com a všemi dalšími uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky.
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:
Nejvíce škodící parazité: http://www.jajsem.com/nejvice-skodici-parazite-chlamydie-vyvolavaji-infarkty/
Tajný agent rakoviny-svalovec: http://www.jajsem.com/tajny-agent-rakoviny-svalovec/
Parazité-příznaky: http://www.jajsem.com/parazite-priznaky-skodlivost-antibiotik-posileni-imunity/
Výživou proti parazitům: http://www.jajsem.com/parazite-5-dil-vyzivou-proti-parazitum/
Parazité řídí náš život a emoce: http://www.jajsem.com/parazite-3-dil-ridi-nas-zivot-a-emoce-zkracuji-nam-delku-ziti-a-urychluji-starnuti/
Fasciolopsis buski: http://www.jajsem.com/parazite-dil-2-fasciolopsis-buski/
Parazité-jak dlouho se budeme tvářit, že jsou jen suvenýr z dalekých cest: http://www.jajsem.com/parazite-1-dil-jak-dlouho-se-budeme-tvarit-ze-jsou-jen-exotickym-suvenyrem-z-dalekych-cest/
poznámka: Je zde i druhý díl Zbavování se parazitů - zde.
Některé neexistující články z jajsem.com je možné najít tak, že se zadá adresa článku do https://web.archive.org