Ještě u nás nemáte účet? Vytvořte si ho teď a nebo se přihlaste.
+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma
Výsledky 1 až 5 z 5

Thread: Kosmetika Estée Lauder

Kosmetika Estée Lauder

Máte zkušenosti s touto kosmetikou? Vyhovuje Vám a nedáte na ni dopustit, nebo Vás naopak zklamala?
    Osobně používám krém Daywear a pudrový make-up, rtěnku a zvažuju, že vyzkouším i voděodolnu řasenku. S kosmetikou jsem spokojená, nicméně cena je docela vysoká. Co si o Estée myslíte Vy? Vyplatí se do ní investovat?

Ahoj s touhle kosmetikou zkušenosti nemám, a dá se někde objednat? Já ani doma moc kosmetiky namam jen takový ten základ když už tak si zajdu do kosmetického salonu třeba sem https://ar-aesthetics.cz/microblading je to v Praze a už tam nějaký ten pátek chodím, jen v době korony to bylo na nic všechny salóny zavřený. Tak by se mi doma hodila i nějaká ta kosmetika.

Mám. Estée Lauder je můj vůbec nejoblíbenější parfém. Musím říct, že málo co mi tak kdy voněla. Jsem moc ráda, že jsem ji objevila. Říká se, že pro každého člověka je nějaká vůně.... něco na tom asi bude. Jinak jsem od Estée Lauder zkoušela ještě korektor pro rozjasnění pleti a ten je taky super.

Já musím souhlasit Hani Estéé dělá úžasný vůně. Včera jsem v Notinu očichala tu mangolii a dneska jsem si ji tam musela objednat.

Já taky na značku Esteé Lauder nedám dopustit :-) Mám od nich hlavně spoustu dekorativky, můžu hlavně doporučit jejich make up Double Wear Stay-in-Place, fakt pecka. Sice to není nejlevnější kosmetika, ale vyplatí se do ní investovat. Beru ji na notinu, takže i nějakou tu korunku ušetřím.

+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma

Thread Information

Uživatelé prohlížející tuto Diskuzi

Tuto Diskuzi prohlíží právě 1 uživatel. (0 uživatelé a 1 návštěvníci)

Práva přispívání