Dívky trpíte tímto neduhem?
Obecně mohu říci, že se tato nemoc získá třeba nakažením od partnera, koupání v bazéně či nedostatečnou hygienou.
Jak moc Vás tento symptom obtěžuje?
Dívky trpíte tímto neduhem?
Obecně mohu říci, že se tato nemoc získá třeba nakažením od partnera, koupání v bazéně či nedostatečnou hygienou.
Jak moc Vás tento symptom obtěžuje?
Já už jsem si s kvasinkovými infekcemi zažila svoje, zjistila jsem, že na kvasinky a jejich vznik působí strašně moc faktorů včetně třeba psychického rozpoložení a stresu, ale největší vliv má určitě mokro (jakmile si na sobě v létě nechám chvilku mokré plavky, je zle) a cukry (to přesně poznám, když mám nervy, žravku a ujíždím na sladkém). Snažím se toho vždycky zbavit co nejvíce přírodní cestou, takže na infekci jako takovou používám vaginální kapsle maldion na probiotické bázi a na to vnější svědění se mi osvědčil kokosový olej.
Ahoj Mishule, v současné době mám něco také takového jako kvasinky, opravdu nepříjemné. Nejsem si jistá, protože je mám poprvé, ale příznaky tomu odpovídají podle toho, jak jsem hledala na internetu. Za jak dlouho ti kapsle zabraly a jak často se zavádí? Děkuji
Ahoj, zde citace ohledně tzv. tibetské houby, nebo také kefírová houba:
Jinak je známé, že kvasinkám se daří tam, kde je cukr. Zde také pár tipů jak na kvasinky: http://ceskeforum.com/viewtopic.php?t=4807V trávicím traktu se dokáže vypořádat s různými nežádoucími přemnoženými kvasinkami, bakteriemi a viry a také výrazně stimuluje imunitní systém.
Další citace: "Kupte si v lékárně kapky citrovital a vytrvale kloktejte, čepy zmizí, kvasinky, které vše způsobují zmizí a bude Vám dobře."
u přítele se objevilo hodně podobné to, co tady https://www.predatorus.cz/kvasinkova-infekce-u-muzu/ popisují jako kvasinkovou infekci. Ode dneška ho trápí pálení a právě podrážděná pokožka. Můžou to být příznaky kvasinkové infekce? Neměla bych to mít i já, pokud by ji měl on? U mě žádné příznaky nejsou.
Tuto Diskuzi prohlíží právě 1 uživatel. (0 uživatelé a 1 návštěvníci)