Užily jste někdy tento doplněk stravy?
Je ted celkem v modě, že to začínají brát studenti přitom v minulosti pouze pro staré a nemocné lidi trpící demencí.
Nedávno sem se dozvěděl, že je naprosto neučínný.
Zkusily jste ho pomohl Vám?
Užily jste někdy tento doplněk stravy?
Je ted celkem v modě, že to začínají brát studenti přitom v minulosti pouze pro staré a nemocné lidi trpící demencí.
Nedávno sem se dozvěděl, že je naprosto neučínný.
Zkusily jste ho pomohl Vám?
Ačkoliv nejsem postarší člověk trpící demencí, rozhodl jsem se v době zátěže (maturita) nějaký ten přípravek pro podporu paměti na sobě vyzkoušet. Moje studijní morálka byla vždy na bodu mrazu a co Vám budu povídat, vytáhnout to za pár dní není nic jednoduchého. Pořídil jsem všemi opěvovanou ginkgo bilobu zkombinovanou s notnou dávkou zeleného čaje. Začal jsem si odpírat všechny moje oblíbené látky, které nemají zrovna blahý vliv na paměť .
Samozřejmě nebýt zhruba 12-ti hodinové přípravy, asi by to skončilo velkým fiaskem. Ale odmaturoval jsem jenom se dvěma dvojkama. Nevím, zda-li to bylo vlivem mého přirozeného génia, nebo vlivem ginkgo biloby, každopádně jsem to zvládl a to je hlavní
Ginkgo bilobu jsem zkoušel před maturitou a musím říct, že mi patrně pomohla. Kromě toho, že jsem zvládal dva týdny v kuse režim 4h denně učení a vysadil jsem své oblíbené oblbováky, které údajně nemají na paměť zrovinka dvakrát blahodárný vliv. Odmaturováno s dvěma dvojkama - to mi stačilo pro štěstí, víc jsem neřešil
Taky jsem Ginkgo zkoušel, určitě neublíží. Při učení pomáhá ale také lecitin, je to takové palivo pro mozek.
Tuto Diskuzi prohlíží právě 1 uživatel. (0 uživatelé a 1 návštěvníci)