Ještě u nás nemáte účet? Vytvořte si ho teď a nebo se přihlaste.
+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma
Výsledky 1 až 3 z 3

Thread: Křečové žíly

Křečové žíly

Trpíte křečovými žíly?

Ségra má sedavé zaměstnání a ve svých 30.letech ji to dosti obtěžuje.
    Máte tu samou zkušenost? Co používáte jakožto prevenci či léčbu?

Mám také sedavé zaměstnaní, pracuji jako účetní v jedné firmě a křečové žíly mě začaly trápit kolem 35 roku. Snažím se každý den jít na hodinovou procházku, v práci si dávám nohy na vyvýšenou plochu, abych zamezila zbytečnému otoku. Dále mám velmi dobré zkušenosti s Wobenzymem, což je enzymatický produkt, který pomáhá, aby v žilách proudila lépe krev a působí proti otokům a zánětům. Kompresními punčochy se zajisté také nic nezkazí.

U mě se křečové žíly objevily poprvé někdy kolem osmnáctýho roku, respektive ono se tak úplně nejednalo ještě o křečové žíly v pravém slova smyslu, spíše šlo o takové ty metličky, ale i tak to nevypadalo vůbec hezky a upřímně mě to vyděsilo (obzvlášť v takovém věku, kdy jsem s radostí nosila sukně a krátké šortky ). Každopádně jsem to nenechala být a hned v začátku jsem si začala mazat nohy kaštanovým gelem, který je na netu hodně doporučovaný. Možná díky tomu se nezačaly křečáky nijak zhoršovat a ty metličky poměrně vybledly. Ale pozdějc během těhotenství se objevily znovu a tentokrát už se jednalo o pravé křečové žíly, ale opět jsem si nohy pravidelně masírovala tím gelem a nosila kompresivní punčochy a z asi osmdesáti procent mi po čase křečáky zmizely.

+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma

Thread Information

Uživatelé prohlížející tuto Diskuzi

Tuto Diskuzi prohlíží právě 1 uživatel. (0 uživatelé a 1 návštěvníci)

Práva přispívání