Ještě u nás nemáte účet? Vytvořte si ho teď a nebo se přihlaste.
+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma
Výsledky 1 až 3 z 3

Thread: Kvasinková infekce pochvy

Kvasinková infekce pochvy

Ženy trpíte častými infekcemi?

Četl jsem, že si tímto za život projde každá žena.
    Jste v tomto ohleduplné a vždy s tímto jdete k lékaři?

Já osobně považuji za nejhorší období pro vznik mykóz léto, jelikož je to takové to období mokrých plavek, ale i horka, kdy stačí, aby se člověk mírně zpotil, chvilku v takovém vlhkém oblečení je a mykóza je tu. Snažím se jí předcházet tím, že na koupání nosím vždycky dvoje plavky, abych se hned po vylezení z vody mohla převléknout, ale jak jsem zjistila, jenom to nestačí. Mám vypozorované, že se mi mykózy objevují i ve chvíli, kdy jsem ve stresu a celkově ve špatném psychickém rozpoložení, je otázka jestli to je kvůli té psychice a nebo kvůli tomu, že v takových chvílích se utěšuju sladkostmi a hlavně čokoládou (to bude asi pravděpodobnější, protože cukr je pro mykózu nejvýživnější „půda“), ale když už se objeví, tak ji léčím jen vaginálními kapslemi maldion a co se vnějšího svědění týče, mám osvědčený kokosový olej.

Já to mám zas tak, že jakmile mám příjem antibiotik, tak "ahoj" kandidoza///. Ale řeším to se svou lékařkou, velice hodná žena https://doktorpro.sk/bratislava/services/gynecology a velký důraz kladu teď hlavně na prevenci.

+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma

Thread Information

Uživatelé prohlížející tuto Diskuzi

Tuto Diskuzi prohlíží právě 1 uživatel. (0 uživatelé a 1 návštěvníci)

Práva přispívání