Ještě u nás nemáte účet? Vytvořte si ho teď a nebo se přihlaste.
+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma
Výsledky 1 až 4 z 4

Thread: Přivýdělek

Přivýdělek

Dobrý den, hledám několik lidí, kteří budou psát nová témata k diskuzi na toto forum (http://zforum.cz) inspirujte se z již napsaných témat. Placená jsou pouze témata, avšak i příspěvky do již existujících témat jsou vítány.

1kč za téma.

Požadavek: nepsat překlepy a výrazně nespisovně, psát velká písmena na začátků vět a názvů diskuzních témat. Vše psát z vlastní hlavy, tedy nic neopisovat a nekopírovat. Téma by mělo obsahovat otázku (jedná se spíše o dotaz k diskuzi a případně přidat osobní názor a nebo co jsem se o daném tématu, problému dozvěděl)

Po napsání 5-10 témat mi prosím napište zde soukromou zprávu. Pokud chcete mít jistotu, že budete vyplaceni, můžete mě pro jistotu nejdříve napsat a po tom co odpovím teprve začít psát. děkuji

-----
    Přivýdělek B:
    Vytvářet témata jak léčit nemoci přírodní cestou. Příklad tématu:
    http://ceskeforum.com/viewtopic.php?t=4160
    Jak vidíte, v tématu jsou citace z různých internetových stránek, které zmiňují jak léčit nemoc přírodní cestou. Nejde o zaručeně fungující metody, avšak pro někoho kdo hledá přírodní metodu léčby jako doplˇněk běžné léčby, zajímavé.
    Tak takto by bylo potřeba vytvořit snad stovky témat tímto stylem. Nabízím 15-100Kč za jedno takové téma v závislosti na délce. Téma zmiňované výše je tak za 150Kč. Napište mi prosím máte-li zájem a domluvíme se. Hledám pouze někoho kdo má zájem pomáhat druhým a bude vytvářet opravdu užitečná témata. Je potřeba umět vyhledávat na internetu. děkuji vám

--
    výplata paypal, bitcoin, bankovní převod

V pořádku vyplaceno.

Chápu to správně, že za založení jednoho téma dostanu 1kč? Jak dlouho trvá založit jedno téma, které bude fungovat? 2-3 minuty?

děkuji za Váš zájem o tento přivýdělek, ano, chápete správně. Máte-li zájem, prosím postupujte podle pokynů v prvním příspěvku tohoto diskuzního tématu. děkuji

+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma

Thread Information

Uživatelé prohlížející tuto Diskuzi

Tuto Diskuzi prohlíží právě 1 uživatel. (0 uživatelé a 1 návštěvníci)

Práva přispívání