Ještě u nás nemáte účet? Vytvořte si ho teď a nebo se přihlaste.
+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma
Výsledky 1 až 5 z 5

Thread: Prostata

Prostata

Bojíte se v budoucnu, že budete mít problémy s prostatou?

Můj otec, blíže nespecifikované problémy má, údajně v rámci prevence je na zdravou prostatu lék : častý ***,onanie a také tantra masáž
    kterou si můžete provést i doma sám jsem to už zkoušel no.

Porvádíte prevenci či top máte v paži a budete čekat, až se Vám to stane?

Snažím se jezdit na kole, pravidelně chodit a jíst méně mléčných výrobků a pečiva.
    Zde také citace ohledně uzdravování prostaty: http://zforum.cz/f15/prostata-bolest-co-pomaha-439/
    nejde o doporučení, pouze pro studijní účely

Jako o tantre už jsem slyšel ale že by pomáhala na prostatu to slyším poprvé. To je nějaká speciální metoda tantry jinak jsem na internetu narazil na tady ten salon https://www.erotic-massage-in-prague.../tantra-masaz/ kde taky provádí tantra masáže jen by mě zajímalo jestli si maserku můžete vybrat a nebo jestli je tam nějaká proškolena speciálně na tantru.

Prostata

Existují speciální masáže. Jděte na to, přemýšlejte o dobrém a všechno bude ok!

Tady jsem našel citaci k tématu, ale moc tomu nevěřím:

U mužů se prostata s věkem přirozeně zvětšuje. Čím větší se stává, tím větší bývá zároveň i pravděpodobnost, že některé z jejích buněk se stanou rakovinnými. Bývá to hlavně důsledek našeho stravování, které obsahuje přemíru lepku, geneticky modifikovaných rostlin, cukrů a chemických přísad v kombinaci se sedavým způsobem života a se špatnými vyprazdňovacími návyky.
    nejde o doporučení, pouze pro studijní účely

+ Přidat Příspěvek
+ Nové Diskuzní Téma

Thread Information

Uživatelé prohlížející tuto Diskuzi

Tuto Diskuzi prohlíží právě 2 uživatel. (0 uživatelé a 2 návštěvníci)

Práva přispívání